HTML

Desert Angels' Blog

A Desert Angels Budapest - Bamako Team Blogja.

Friss topikok

  • Mr.XL: Mint az amerikai filmsorozatokban. Pont a legizgalmasabb résznél van vége. :-/ (2009.01.20. 21:18) 2-3.nap

Linkblog

Archívum

19. nap

2009.02.13. 13:01 DesertAngels

Mint azt tegnap írtam, ma elindultunk a főváros fele az oceán partra. 60Km után a román srácok már az út szélén álltak, és töltötték fel a kocsit vízzel. Kis vártatva, megérkezett Idomu a helyi fő arc is, tegnap is a táborba kevert, de nem tudom, hogyan talál meg minket mindenhol. Ha már egyszer mindenért pénzt kér amúgy is, így a kocsija után kötöttük az L200-ast, 20Km-en keresztül húzta is kb 80-al, de most pár perccel korábban, beült az L200-asba vezetni, és lekapcsoltatta a vontatásról. Talán azt hiszi neki nem fog melegedni. Ha minden igaz Idomu teljesen tönkreteszi azt a kocsit, hallottunk már eseteket az öregről.

***
Sajnos le kellett lépni a csoporttól, ugyanis ha maradunk akkor megint éjjel érünk be, viszont érdemben már nem tudtunk segíteni nekik. Az autójuknak még 320Km-t kell kibírni aztán a fővárosba konténerbe kerül.
Megérkeztünk a Hotel Saharába, kicsit később érkezett még néhány csapat akiket Bamakoba hagytunk alvás nélkül nyomják az utat, reggel 3-kor indulnak is tovább. Mi 6 kor indulunk majd. A holnapi cél Dakla, állítólag jó hely, mert a helyi király is mindig ott nyaral.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://desertangels.blog.hu/api/trackback/id/tr34940890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása