HTML

Desert Angels' Blog

A Desert Angels Budapest - Bamako Team Blogja.

Friss topikok

  • Mr.XL: Mint az amerikai filmsorozatokban. Pont a legizgalmasabb résznél van vége. :-/ (2009.01.20. 21:18) 2-3.nap

Linkblog

Archívum

11. Nap

2009.01.28. 09:36 DesertAngels

Végre nem kellett korán kelni és elpakolni a sátrat. Sétaképp meglátogattuk, a közeli halpiacot. Na már értem mért kellett az oltás. Amit ott láttunk az leírhatatlan. Sajnálatos, hogy ez van itt, pedig fehér homokos a tengerpart. Szerintem ez egész országot el tudná látni egy megfelelő turizmusszervezés. Na de itt nem biztos, hogy a kormány is akarja, hogy az emberek öntudatra ébredjenek. A mai nap pihenő nap lesz, kimegyünk a városba, talán kocsival, bár most nem nagyon tudunk kiállni a többi kocsitól, de ha beugratunk a kertbe akkor megoldható.

Reggel gondoltam elkezdem írni ezt a blogot, ami majdnem meghiúsult a laptopunk rossz állapota miatt, ugyanis szétcsúszott a vinyókábel, de a töltése is nagyon beteg már. Jelenleg szigetelő szalag tarja össze, hogy legyen némi töltés. Most végre volt némi időm szervizelni a kocsit. Valami miatt a tankból eléggé omlik kifele a gázolaj, most csináltam vele néhány dolgot, kicsit elállt, de meglátjuk mi lesz. Végre ki tudtam takarítani a difinek a levegőztetőjét, hát nem volt egyszerű, eléggé el volt dugulva. Sajnos az olajat nem csak kifele nyomta hanem a jobb hátsó fékbe is, így azt is ki kellett takarítani. Talán lesz fék is. A difit felöntöttük motorolajjal, azért ezzel, mert csak ez van. Aztán ha meg túl sűrű akkor esetleg úgy járhatunk mint itt az egyik csapat, akiknek összeégtek a lamellák a difibe, így nem tudtak kanyarodni, és ennek következtébe a sok súrlódástól szétrobbant az egyik hátsó kerék is.

Jelenleg mindenki az óceánba fürdik, csak én nem, mert előtte rendbe kell magam szedni, tiszta olaj és gázolaj lettem a kocsi alatt. Remélem megérte. :)

Itt Mauritániába nincs semmiféle  magyarországi térerő, így az SMS-ek nem érkeznek meg, valamint mi se tudunk küldeni és telefonálni sem. Egyébként elég érdekes az ország, sok a homok, tegnap idefele vezet kb 200Km keresztül jöttünk egy aszfaltozott úton melyen mind a két oldalán homokdűnék voltak, és elég erős volt az oldalszél. A kocsi első futóműve már homokfújt, néhány helyen elég fényes.  Sajnos a krómozott felniket is megkezdte a homok, így azok már sose lesznek fényesek.

Most indulunk be a belvárosba, állítólag elég kemény hely, így nem is megyünk kocsival, fogunk egy taxit. Legalább is ez a terv.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://desertangels.blog.hu/api/trackback/id/tr82907747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása