HTML

Desert Angels' Blog

A Desert Angels Budapest - Bamako Team Blogja.

Friss topikok

  • Mr.XL: Mint az amerikai filmsorozatokban. Pont a legizgalmasabb résznél van vége. :-/ (2009.01.20. 21:18) 2-3.nap

Linkblog

Archívum

22. nap

2009.02.13. 13:04 DesertAngels

Ma Dakhla-ból egész Tan-Tan városig mentünk kb 800Km-t. Sajnos a mai napot sem úsztuk meg apróbb muszaki probléma miatt. Hát persze, hogy megint a difivel van a gond. Most az van, hogy valószínu rosszfajta olajat, illetve nem ilyen fajta difibe való olajat öntöttek bele, valószínu összeégtek a lamellák. Pár 100Km után vettük csak észre, hogy valami nem jó, és baromira recseg a hátulja a kocsinak. Lecseréltük az olajat egy vékonyabbra, de sajnos nem segített. Megpróbáljuk még automataváló olajjal is, de sajnos azt errefele nem sok helyen kapni. Valószínu a két hátsó kereket a nullára fogja koptatni, mire hazaérünk, és talán a teljes difimuvet ki kell majd dobni. Szerencsére az elso hajtásunk még muködik. Szóval ha más nem lesz akkor azzal megyünk haza. Úgy egy kicsit lassabb lesz az út. Amúgy az út teljesen unalmas volt, a nagy semmi közepén és az óceán parton mentünk 800Km-en keresztül.
Holnap még nem tudjuk hova indulunk, vagy egyáltalán indulunk e.

A szállásunk kívülrol egy munkásszállóra hasonlít, belülrol pedig egy normál szálloda, az alsóbb kategóriából. Elég hideg van a szobában, de valahogy túléljük. Vacsora valami helyi specialitást ettünk birkából, amit cserépedényben készítettek el, valami speckó fuszer van rajta, de még nem sikerült kiderítenem mi az, de addig nem megyek haza amíg nem tudok ilyet venni. Nagyon jó, teljesen odáig vagyok tole, kicsit csipos, és nagyon fuszeres. Azt már sikerült megtudnom, hogy keverék, de hogy hol fogok venni azt még nem tudom.

mike & Ákos

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://desertangels.blog.hu/api/trackback/id/tr14940898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása