HTML

Desert Angels' Blog

A Desert Angels Budapest - Bamako Team Blogja.

Friss topikok

  • Mr.XL: Mint az amerikai filmsorozatokban. Pont a legizgalmasabb résznél van vége. :-/ (2009.01.20. 21:18) 2-3.nap

Linkblog

Archívum

18. nap

2009.02.13. 13:00 DesertAngels

Talán ma már elindulunk hazafele a reggeli után. A mai cél Kiffa ez pár 100km-re van. Aztán megint lesz néhány nap amikor nem leszünk elérhetőek Mauritánia miatt. Megpróbálunk kevés időt tölteni Mauritániában, és gyorsan átkelni Nyugat Szaharába, aztán Marocco, Spanyolország, Franciaország,Ausztria, végül Magyarország a cél. A becsült hazaút napjainak a száma 12-15 körül van.
Sajnos új fényképeket még nem sikerült válogatni, ezt megpróbáljuk út közben ma elintézni.

***

A fényképek válogatása nem sikerült a rövid 800Km-es szakaszon nem volt rá idő. Este érkeztünk Kiffa-ba, ugyanabba a kempingbe amibe pár napja is voltunk, de most fele annyiért. Le kellett alkudni, mert nem volt rendesen víz. Este még egy rövid szervizt is megoldottunk. Hátsó kerekek előre, elsők hátra. A jobb hátsóba most nem volt annyi olaj a difiből, szóval lehet ott nem folyik, csak a múltkor rosszul takarítottam ki. Megcseréltük az akkumulátorokat , az egyenletes terhelés miatt, valamit megint öntöttünk némi olajat a difibe. Már csak 5-6 liter olajunk van, így lehet be kell állni valami szervizbe ezzel az olajfolyással.
Ugyan azon a szálláson volt egy másik bamakos csapat is, a 295-ös. Sajnos a kocsijukat a 29-es csapathoz hasonlóan rommá törték. Este megijedtek előzés közbe, és a zsír új L200-as néhányat pörgött. Volt még ott egy szintén román motoros, egy KTM 950-el, ő segít a honfitársain, mivel a borulás közbe elveszett a hűtő rendszer záró fedele, így most 50km után felforr benne a víz. Szerintem csak ennyi lehet a baj, de persze pár pörgés után, ki tudja.
Reggel korán indulunk Nouakchott (Mauritánia)  fővárosa fele.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://desertangels.blog.hu/api/trackback/id/tr81940887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása