HTML

Desert Angels' Blog

A Desert Angels Budapest - Bamako Team Blogja.

Friss topikok

  • Mr.XL: Mint az amerikai filmsorozatokban. Pont a legizgalmasabb résznél van vége. :-/ (2009.01.20. 21:18) 2-3.nap

Linkblog

Archívum

6. Nap

2009.01.23. 09:56 DesertAngels

Reggel 6-kor keltünk, gyorsan átnéztük a kocsit, hogy a tegnapi út milyen károkat okozott. Szerencsére semmilyet, egyedül az üzemanyag tölcsérünk hiányzott, amit valószínűleg leloptak a tegnapi szálláson, vagy napközben így kölcsöntölcsérrel telelöttyintettük Daisy-t diesellel.

Jahh , igen a táborba az éjszaka során megérkeztek még jó néhányan, illetve sokan nem. Volt aki a sivatagba éjszakázott mert eltévedt a piste-en, volt aki Zagorába éjszakázott a szervízben mert széthajtotta az autót. A 06-os és 12 csapat 3-kor érkezett meg a táborba, a Niván  váltót cseréltek 650 Euró-ért, a Bosy patrolon pedig kormányösszekötő csere, gömbcsuklóhegesztéssel 65 Euró-ért. Lehet legközelebb egy szakadt kocsival indulunk egy héttel korábban, mert itt a javítás sokkal olcsóbb :p

Reggel mindenki szerelt, Mike ismét gyertyákat cserélt 5-öt, én átpakoltam a csomagokat, meg a kajákat, illetve amire nem volt szükségünk abból osztogattam, hogy fogyjon, és könnyebb legyen a kocsi. Rettentően túlterveztük az élelmiszert, már mi is, meg még amiket a családok belecsempésztek, abból egész Afrika jól lakik, és ez meg is fog történni, mostantól minden nap könnyítünk  ezzel a módszerrel az autón, már két rekeszt sikerült kiürítenem a reggel ;)

A mai szakasz az elmúlt napok legkönnyebb etapja volt. A pontjaink számát most akár meg is tíz szerezhetjük, még nem biztos mivel nincs meg a mai versenylapunk és azt mondták, akkor bukjuk a mai pontokat, még majd könyörgünk!

Benne voltunk ma néhányszor a madárember által készített reklámanyagban, remélhetőleg viszontlátjuk majd magunkat. ;)

Ezen a bohóckodáson ma szétment a Niva jobb első felfüggesztése, szétvágta a fékcsövet is, reméljük azért még ma beér!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://desertangels.blog.hu/api/trackback/id/tr100897204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása