HTML

Desert Angels' Blog

A Desert Angels Budapest - Bamako Team Blogja.

Friss topikok

  • Mr.XL: Mint az amerikai filmsorozatokban. Pont a legizgalmasabb résznél van vége. :-/ (2009.01.20. 21:18) 2-3.nap

Linkblog

Archívum

5. Nap I. rész

2009.01.23. 09:54 DesertAngels

Hát a mai nap is egy műszaki problémával indult, Daisy megint nem akart indulni. Ez már nem is akartuk elhinni, de ebbe is Ákos a hibás, mert már tegnap keltette a pánikot, hogy nem lesz jó. :)
Most meg az történt, hogy a tegnapi vásárlás, ahol vettünk izzító gyertyát nem volt annyira sikeres, mert a muki a 24V-os helyett valószínű 12V-ost adott. Kb. 5 másodpercig bírhatták, és vége lett. Töltöttünk még némi zsírt és olaj keverékét a difibe, de még kell bele, mert csak fél liter ment bele ugyanis utána kiszakadt a zacskó és megsemmisült a maradék. Reggel megint a Níva húzott be minket. A mai speciál szakaszt ki kellett hagynunk, ugyanis nekünk venni kell gyertyákat, a nívának sír a váltója, a 12-es csapat ki most szintén velünk tart, akiknek ugyan olyan kocsijuk van mint nekünk, csak rossz a kormány összekötőjük és ha gyorsan menne akkor elkezd szitálni az autójuk. Meg eddig már vagy 30l motorolajat is belepumpáltak. Szerencsére a miénk egyáltalán nem eszi az olajat. (eddig) Még kb 50km és elérünk a szervizbe, ahol mi megvesszük a gyertyákat, és valószínű el fogunk tépni, mivel ma már nem akarunk este (éjjel) vezetni. A szerviz után még 150Km földút vár ránk.
Most vettünk megint egy 6-os izzító szettet, persze most is 12V-ost, de most már a kocsit alakítjuk a gyertyához.

Folyt. köv. ...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://desertangels.blog.hu/api/trackback/id/tr41897200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása